satellit i toftlund24

Virksomhederne i Tønder Kommune får nu endnu lettere adgang til erhvervsservice og eksportvejledning, når Tønder Erhvervsråd og House of Exporters fra den 04. oktober åbner satellitkontor i Brundtland Business Center i Toftlund. Tønder Erhvervsråd vil være at finde hver onsdag fra kl. 09-15, og House of Exporters vil være til stede onsdag den 11. oktober, og derefter én onsdag i hver måned.


Åbningen af et kontor i Toftlund er centralt for at styrke nærheden til virksomhederne, så der rent fysisk ikke er langt til vejledning og målrettet sparring. Det er ikke nogen tilfældighed, at åbning af satellitten er med den fysiske placering i Toftlund og netop Brundtland Business Center.

- Brundtland Business Center er et rigtig spændende sted i kommunen i en positiv udvikling. Vi har gennem længere tid har haft et godt øje til stedet, da vi kan se, at der samles flere og flere virksomheder med afsæt fra området i og omkring Toftlund. I Tønder Erhvervsråd har vi et ønske og en ambition om at være nærværende og tilgængelige især for de virksomheder, der vil vækst og udvikling. Her mener vi, at Brundtland Business Center er et oplagt sted at placere os, hvor virksomhederne i huset får nem adgang til vores ydelser, udtaler Mikkel Johansen, erhvervsdirektør i Tønder Erhvervsråd.
 
Selvom meget i dag foregår digitalt, ser man stadig et stort behov for at være fysisk tilgængelige.
 
- I dag er det ikke længere nok at antage, at virksomhederne finder os, når det passer ind i deres travle hverdag. Som serviceudbyder af erhvervsfremme, må vi være aktive og opsøgende i forhold til virksomhederne, fortsætter Mikkel Johansen.
 
Let adgang til erhvervsservice og eksportvejledning
House of Exporters, der er Tønder Kommunes eksportfremmeorganisation, glæder sig til at kunne tilbyde virksomhederne vejledning om eksport fra satellitten i Toftlund.
 
- En fysisk tættere placering har stor betydning for samarbejdet med virksomhederne, da nogle virksomheder oplever den fysiske distance som en barriere. Vi håber med den nye satellit, at vi kan komme bredere ud i kommunen, så virksomheder, der går med eksportdrømme, får kendskab til os og ser os som en stærk sparringspartner i forhold til at tage det første skridt med eksport, udtaler Christiane Plischke, leder af House of Exporters.
 
Fakta
Satellitkontoret åbner onsdag den 04. oktober. I første omgang vil der være åben for vejledning på kontoret hver onsdag fra klokken 09.00-15.00. Skulle behovet vise sig større, vil Tønder Erhvervsråd øge frekvensen af dagene. Eksportkonsulenten fra House of Exporters vil være til stede 1 onsdag i måneden, og i oktober vil det være den 11. oktober kl. 09.00-15.00.
Satellitten bliver bemandet på skift af konsulenter fra Tønder Erhvervsråd og House of Exporters, der kan løfte de aktuelle udfordringer, som virksomheder står med.  
Du finder kontoret i Brundtland Business Center, Brundtlandparken 2, 6520 Toftlund.