UDKAST AF PRESSEMEDDELELSE FRA TØNDER KOMMUNE

Peter Engel Andreasen
Den 1. marts tiltræder Peter Engel-Andreasen som erhvervsdirektør for Tønder Erhvervsråd
Peter Engel-Andreasen tager mange års leder- og erhvervserfaring med sig til Tønder og han lægger ikke skjul på, at han glæder sig til de nye udfordringer.


Den 54-årige Engel-Andreasen kommer senest fra en stilling som sekretariatschef for Danish International Manufacturing Academy (DIMA) i Kolding, men skal fremover drage vestover i stedet for mod Nord, når han forlader hjemmet i Haderslev.. 

Den tiltrædende erhvervsdirektør lægger ikke skjul på, at han glæder sig til at komme i gang med arbejdet, og de nye udfordringer i Danmarks arealmæssigt fjerdestørste kommune - for der er nok af spændende opgaver at tage fat på.

En glad formand for Tønder Erhvervsråd og et enigt ansættelsesudvalgt.
Det var et enigt ansættelsesudvalg der pegede på Peter Engel-Andreasen, der på sit CV bl.a kan skrive direktør for et større advokatfirma, chef for Strategi og Public Affairs i Odense Kommune og mangeårig direktør for Udviklingscenter Haderslev.

Tønder Erhvervsråds formand, Bo Kjelkvist har siddet med i ansættelsesudvalget, og glæder sig til samarbejdet med sin nye erhvervsdirektør, som han mener, har de kvaliteter som Erhvervsrådet har været på udkig efter.

- Der var rigtig mange gode kandidater til stillingen, og som formand for Tønder Erhvervsråd glæder jeg mig naturligvis over, at så mange dygtige mennesker var interesseret i at blive vores nye erhvervsdirektør. Det synes jeg sender et signal om, at Tønder er et rigtig attraktivt sted at arbejde, fortæller Bo Kjelkvist.
 
Bo Kjelkvist, er også godt tilfreds med valget af Peter Engel-Andreasen og ser frem til at byde ham velkommen i Tønder.

- Med ansættelsen af Peter Engel-Andreasen får vi en erfaren leder med masser af erhvervserfaring, som jeg er overbevist om kan gå ind og løfte Tønder Erhvervsråd yderligere. Samtidig glæder jeg mig til, at vi nu får ro på organisationen og kan bruge alle vores kræfter på at skabe vækst og udvikling i Tønder Kommune.


Den nye erhvervsdirektør ser et stort potentiale i Tønder kommune. 
Peter Engel-Andreasen ser selv frem til at komme i gang med arbejdet, og de nye udfordringer. 

- Jeg har i hele processen mærket, at man i Tønder Erhvervsråd vil ud over rampen og skabe resultater for erhvervslivet. Det er jeg også overbevist om, at vi kan, og jeg ser frem til at møde mine nye medarbejdere og til at møde og få talt med alle de dygtige medlemmer af Tønder Erhvervsråd. 

- Jeg glæder mig til at vende tilbage til et område, som jeg synes har et enormt stort potentiale.

>> Se hele pressemeddelelsen