Tønder Erhvervsråd afholdt tirsdag aften generalforsamling på Tønder Sports- og Fritids Center. Uden forslag om modkanditat fra salen blev tre nye medlemmer til bestyrelsen valgt. 

Generalforsamlingen samlede omkring 70 erhvervsfolk fra hele kommunen og blev afholdt på Tønder Sports- og Fritidscenter.

På valg var Bo Kjelkvist og Marianne Kalb, der begge blev genvalgt og som nyt bestyrelsesmedlem valgte generalforsamlingen Dan Hamann fra Brøns Maskinforretning og Brøns Maskinimport. 

Formanden Bo Kjelkvist, lagde ikke fingre imellem i sit opgør med fortiden. Men benyttede også sin årsberetning til at se fremad:

”Bestyrelsen er fuld af gode ideer, gåpåmod og fremdrift, selvom det til tider ser dunkelt ud. Jeg ved, at Tønder Erhvervsråd har sin berettigelse, og at vi kan gøre en forskel, når bare vi hjælper hinanden i stedet for at modarbejde hinanden.”

Helt konkret nævnte han, at bestyrelsen i slutningen af marts nedsatte en arbejdsgruppe, som i samarbejde med alle de aktører, der er interesserede i at være med i dialogen, skal finde og danne rammerne om en ny samarbejdsstruktur omkring erhvervsfremme i hele kommunen. Den nye struktur skal være på plads ved udgangen af året. Bo Kjelkvist lægger op til, at erhvervsrådet bliver en del af fremtiden.

Bestyrelsen konstituerede sig umiddelbart efter mødet.
Her blev Bo Kjelkvist genvalgt som formand, og Jens Sandahl Sørensen fortsætter som næstformand. >> Du kan se hele Tønder Erhvervsråds bestyrelse her 

Ditte Madvig Evald og Betina Nissen blev valgt som suppleanter.

Efter den formelle del af aftenens program, stod sidste års vinder af Erhvervsprisen 2018 Brinksgaard for forplejningen og medejeren Hans Sjursen fortalte, hvad der er sket, efter de vandt prisen og hvordan virksomhedens fremtidsplaner ser ud.

For yderligere information kontakt
Formanden Bo Kjelkvist, tlf. 40 16 04 09, @ bk@kjelkvist.com