Tiltrækning af studerende fra de videregående uddannelser gennem samarbejder med de videregående uddannelser, hvor vi formidler virksomhedernes behov for opgaver som skal løses i form af projekter, hovedopgaver, praktik m.v.
>> Mere om samarbejdet med de videregående uddannelsesinstitutioner 

Vi deltager på karrieremesser rundt i landet for at spotte talenterne og forhåbentlig få dem gjort opmærksom på virksomheder og jobs i Tønder Kommune. Vi skal brande og sælge vores skønne egn som et dejligt sted at bo, arbejde og leve i og værd at flytte for.

Profiler din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere
Vi tager gerne dit stillingsoplag med på messerne og prøver at hjælpe med at få budskabet ud til kandidaterne. Det kan også være, at du ikke har et konkret opslag på nuværende tidspunkt men gerne vil have, at vi tager noget materiale med om din virksomhed og på den måde profilerer din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere. Du må meget gerne sende det til Amit Mozumdar på ammo6@toender.dk eller kontakte Amit på T: 20 31 39 77, hvis du gerne vil høre lidt mere.

Profiler din virksomhed på Syddanmarks Karriereportal
Profiler din virksomhed og få adgang til et bredt kandidatfelt helt gratis. I Syddanmark findes nogle af de førende og mest ambitiøse virksomheder. Og dem skal talenterne have øje på. Flere end 225 virksomheder er allerede en del af den Syddanske Karriereportal. Der er også plads til din virksomhed!

>> Se hvem der bruger portalen, og hvordan du kommer med 

Karriere- og uddannelsesmesser i 2020

Karrieremesse Esbjerg | 24. september 2020

Vil du mødes med Esbjergs mest lovende talenter, så har du med Karrieremesse Esbjerg en unik mulighed for at brande og synliggøre din virksomhed! 
Som medlem i Tønder Erhvervsråd kan du få din stand til en favorabel medlemspris. Vi hjælper dig også gerne med at spotte talenterne og tager gerne information om din virksomhed og dit jobopslag med. 
>> Se om messen og tilmelding 

Uddannelsesmesse Tønder | Oktober 2020

UU Tønder afholder UDDANNELSESMESSE i oktober 2020 i Tønder, hvor der er åben for alle. Mød ungdomsuddannelser, vejledningsordninger og lokale virksomheder.

Erhvervsmessen Skærbæk | November 2020
Erhvervsmessen arrangeres af skolerne i Skærbæk, for at give eleverne et bud på fremtidens arbejdsplads.Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77