Vi deltager på karrieremesser rundt i landet for at spotte talenterne og forhåbentlig få dem gjort opmærksom på virksomheder og jobs i Tønder Kommune. Vi skal brande og sælge vores skønne egn som et dejligt sted at bo, arbejde og leve - og værd at flytte for. 

Profiler din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere
Vi tager gerne dit stillingsoplag med på messerne og prøver at hjælpe med at få budskabet ud til kandidaterne. Det kan også være, at du ikke har et konkret opslag på nuværende tidspunkt men gerne vil have, at vi tager noget materiale med om din virksomhed og på den måde profilerer din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere. Du må meget gerne sende det til Amit Mozumdar på ammo6@toender.dk eller kontakte Amit på T: 20 31 39 77, hvis du gerne vil høre lidt mere.

Profiler din virksomhed på Syddanmarks Karriereportal
Profiler din virksomhed og få adgang til et bredt kandidatfelt helt gratis. I Syddanmark findes nogle af de førende og mest ambitiøse virksomheder. Og dem skal talenterne have øje på. Flere end 225 virksomheder er allerede en del af den Syddanske Karriereportal. Der er også plads til din virksomhed!

>> Se hvem der bruger portalen, og hvordan du kommer med 

Karrieremesser 2019


Buiness Lunch | 02. april 2019
SDU Sønderborg og Erhvervsakademi Sydvest (EASV) inviterer til Business Lunch i Sønderborg, hvor din virksomhed får mulighed for at snakke med engagerede studerende, der ønsker at samarbejde.

>> Se mere og tilmeld din virksomhed 

Karrieremesse Esbjerg | 26. september 2019

Vil du mødes med Esbjergs mest lovende talenter, så har du med Karrieremesse Esbjerg en unik mulighed for at brande og synliggøre din virksomhed! 
Som medlem i Tønder Erhvervsråd kan du få din stand til en favorabel medlemspris. Vi hjælper dig også gerne med at spotte talenterne og tager gerne information om din virksomhed og dit jobopslag med. 

>> Se om messen og tilmelding 


 

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77