Vi deltager på karrieremesser rundt i landet for at spotte talenterne og forhåbentlig få dem gjort opmærksom på virksomheder og jobs i Tønder Kommune. Vi skal brande og sælge vores skønne egn som et dejligt sted at bo, arbejde og leve - og værd at flytte for. 

Profiler din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere
Vi tager gerne dit stillingsoplag med på messerne og prøver at hjælpe med at få budskabet ud til kandidaterne. Det kan også være, at du ikke har et konkret opslag på nuværende tidspunkt men gerne vil have, at vi tager noget materiale med om din virksomhed og på den måde profilerer din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere. Du må meget gerne sende det til Amit Mozumdar på am4@toender.dk eller kontakte Amit på T: 20 31 39 77, hvis du gerne vil høre lidt mere.

Aktuelle messer, workshops og arrangementer

BUSINESS LUNCH 
Søger din virksomhed nogen til at udføre opgaver på kortere eller længere sigt? Mangler I nye ideer og en ny måde at se tingene på? Har I opgaver i virksomheden, I ikke får løst?
Kom til SDU Business Lunch og netværk med studerende.

>> Se datoerne og få mere information 

15. marts | Rekruttering og ledelse af Millennials & Generation Z

Rekruttering af de digitalt indfødte – lyder det som en udfordring? Så er dette netværksmøde lige dig! Bliv klogere på, hvordan du kan tiltrække og rekruttere de yngre generationer, og få inspiration til konkrete indsatser og planer, der kan hjælpe dig til at ramme ind i de unges behov og ønsker, og dermed til at sikre, at I også fremadrettet kan rekruttere nye, yngre kandidater.

>> Se mere om arrangementet 

18. april | Frist de bedste kandidater gennem video 
Vi skal på netværksmødet tale om brugen af video til at iscenesætte virksomhed og de karrieremuligheder, I tilbyder. Vi kommer omkring, hvordan man med filmmediet kan nå kandidaterne med skarpe, segmenterede kampagner på de sociale medier. Vi skal også tale om, hvornår man skal bede kandidaterne om at ansøge via video, og hvornår man skal lade være.

>> Se mere om arrangementet 

Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77