Tiltrækning af studerende fra de videregående uddannelser gennem samarbejder med de videregående uddannelser, hvor vi formidler virksomhedernes behov for opgaver som skal løses i form af projekter, hovedopgaver, praktik m.v.
>> Mere om samarbejdet med de videregående uddannelsesinstitutioner 

Vi deltager på karrieremesser rundt i landet for at spotte talenterne og forhåbentlig få dem gjort opmærksom på virksomheder og jobs i Tønder Kommune. Vi skal brande og sælge vores skønne egn som et dejligt sted at bo, arbejde og leve i og værd at flytte for.

Profiler din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere
Vi tager gerne dit stillingsoplag med på messerne og prøver at hjælpe med at få budskabet ud til kandidaterne. Det kan også være, at du ikke har et konkret opslag på nuværende tidspunkt men gerne vil have, at vi tager noget materiale med om din virksomhed og på den måde profilerer din virksomhed overfor potentielle fremtidige medarbejdere. Du må meget gerne sende det til Amit Mozumdar på a[email protected] eller kontakte Amit på T: 20 31 39 77, hvis du gerne vil høre lidt mere.

Profiler din virksomhed på Syddanmarks Karriereportal
Profiler din virksomhed og få adgang til et bredt kandidatfelt helt gratis. I Syddanmark findes nogle af de førende og mest ambitiøse virksomheder. Og dem skal talenterne have øje på. Flere end 225 virksomheder er allerede en del af den Syddanske Karriereportal. Der er også plads til din virksomhed!

>> Se hvem der bruger portalen, og hvordan du kommer med Interesseret?

Kontakt Amit for en god snak og nærmere information
Amit Mozumdar
20 31 39 77