meresalg marketing

Lau Christensen og Lennart Christensen startede deres iværksættereventyr i Løgumkloster, nu er drømmene blevet til virkelighed. De har sammen med Andreas Thomsen virksomheden Meresalg Marketing og er indstillet til prisen START-UP 2018, EY Entrepreneur Of The Year, der er Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence. De ser sig selv som en rollemodel for andre unge iværksættere i området, og de har et stort engagement i at drive iværksætterlysten videre.


Der blev tænkt store tanker og gjort sig nogle vigtige erfaringer i Løgumkloster, hvor brødrene Lennart og Lau Christensen plejede et spirende iværksætterfrø. For Lau Christensen har sparringen med andre været en vigtig del af processen. Da han selv var ung studerende og gik med et iværksætterspire i maven, var der ikke helt de samme tilbud til unge iværksættere, som der er i dag. 

- Man stod lidt mere alene den gang, end man gør i dag. Derfor gør vi rigtig meget ud af at komme ud og møde de unge og inspirere dem. Vi har været ude på handelsskolen og holde oplæg for eleverne, og vi er en del af juryen i Young Enterprise, hvor vi hjælper og sparrer med de unge i forhold til at udvikle deres idéer og produkter. Det er vigtigt, især når man er ung, at man lærer af andres erfaringer, og hvis vi kan agere rollemodel og sparringspartner for en ung med en idé og inspirere til at give den luft under vingerne, vil vi rigtig gerne det.

Meresalg Marketing deltager i uddannelsesmessen i Tønder den 10. oktober, hvor de er på jagt efter unge, der måske kunne tænke sig at komme i praktik i virksomheden. Derudover deltager virksomheden til professionsdagen på Tønder Gymnasium for 1 hf’er i november måned. Her skal Lau afholde en workshop omkring iværksætteri, samt gøre eleverne lidt klogere på, hvordan man egentlig kommer i gang, hvis man har overvejet at blive selvstændig. 

Fastholder stadig en tæt tilknytning til rødderne
Til trods for, at Meresalg Markting er rykket til Kolding, så har man bibeholdt et p-nummer i Løgumkloster. Kontoret bliver også flittig benyttet, da virksomheden efterhånden har en del lokale kunder. 

- Vi har så mange gode brands, produkter og virksomheder med kæmpe potentiale, og som kunne drage stor fordel af at gøre mere ud af deres online tilstedeværelse. Løgumkloster vil altid for os være en slags rugekasse for nye idéer, og det er en vigtig base i forhold til familien, siger Lau Christensen og fortsætter:
- Vi har lidt en sønderjysk mentalitet, hvor vi nogle gange er lidt dårlige til at satse. Men det har vi faktisk vendt til noget positivt, og vi har formået et bygge en virksomhed op uden gæld. Man skal investere, hvor man kan, men ikke med noget, som man ikke har.

Fra Løgumkloster til verdenskendt vækstskaberkonkurrence 
Frøet har med årerne fået gødning, spirret og virksomheden Meresalg Marketing er én ud af 18 virksomheder, der er indstillet til Regionsfinalen i Entrepreneurship Of The Year i START-UP kategorien.

- Vi har altid haft en lyst til at være selvstændige, og der er blevet eksperimenteret i stor stil i ”Løgumklostertiden” med forskellige hobbyprojekter, der spændte bredt fra plakatshop til deal sites. Det var virkelig en prøveklud for idéerne, og vi har gjort os mange gode erfaringer og lært af vores fejl, og det var en rigtig vigtig fase for vores iværksættereventyr. Vi er stolte over anerkendelsen, og vi glæder os til at give de andre kandidater kamp til stegen, lyder det slutteligt fra Lau Christensen.

>> Se mere om Meresalg Marketing 

>> Se mere om Entrepreneurship Of The Year