Kjelkvist A/S kunne løbe med titlen som vinder af Erhvervsprisen '15erhvervsprisenfinalister
Der var tæt løb, da vinderen af Erhvervsprisen '15 skulle findes. 110 erhvervsfolk fra Tønder Kommune var mødt op for at være med til at bestemme, hvem der skulle vinde den fornemme titel. Der var kommet 18 indstillinger på 15 forskellige virksomheder, og de tre kandidater Madeby.holt, Skærbæk Fritidscenter og Kjelkvist A/S var nomineret til finalen. Der var utrolig tæt løb, da vinderen skulle findes, men det var Kjelkvist A/S, der kunne løfte pokalen som vinder af Erhvervsprisen '15.

JydskeVestkysten skriver i dagens avis:
Kjelkvist A/S er et bevis på, at det godt kan lade sig gøre for en virksomhed at etablere sig i Tønder Kommune - og få succes. Bo Kjelkvist, Gert Nissen og Poul Erik Lorenzen, fusionerede i 2008 deres firmaer det fælles navn Kjelkvist A/S. Firmaet har i de forløbne snart 8 år udviklet sig støt til en i dag velkonsolideret virksomhed med i alt cirka 65 medarbejdere i det nye - og ombyggede domicil på Nordre Landevej. I aftes blev denne succes historie så præmieret, da de tre Kjelkvist-aktionærer blev de første modtagere af en nyindstiftet erhvervspris, som Tønder Erhvervsråd står bag. Kjelkvist kan ikke kun pynte sig med den flotte titel, men vandt også pengepræmien på 10.000 kroner, der var sponsoreret af Sparekassen Bredebro, et diplom samt en vandrepokal, hvor virksomhedens navn skal indgraveres.

Medlemmernes pris 
Det var de fremmødte virksomheder, der bestemte, hvem af de tre finalister, der skulle løbe med titlen som vinder af Erhvervsprisen '15. De tre finalister var Kjelkvist A/S, Madeby.holt & Søren Hansen fra Skærbæk Fritidscenter. Det var derfor tre meget forskellige virksomheder, der var blandt finalisterne, hvilket formand for Erhvervsrådet, Henrik Frandsen, så som en indikator for, at vi i Tønder Kommune har et meget godt og forskelligartet erhvervsliv.   

>> Tak for tilliden, lød den kortfattede takketale fra Bo Kjelkvist. Han nævnte senere for JydskeVestkysten, at de ser prisen som et skulderklap og tilføjer: Men vi er jo ikke kommet sovende til det, og jeg er mest stolt over, at vi selv har formået at bygge noget op, på trods af, at tiderne har været i mod os. Vi har troet på det - og vi har bevidst valgt Tønder! <<
 
>> Du finder hele artiklen i JydskeVestkysten her

Erhvervsprisen er kommet for at blive
I Erhvervsrådet er vi meget stolte af, at det nye tiltag med Erhvervsprisen er blevet modtaget så godt blandt erhvervslivet og borgerne i kommunen. Vi er rigtig glade for alle de indstillinger, der er kommet, og vil også gerne sige en stor tak til alle de fremmødte erhvervsfolk, der deltog i årets store erhvervsarrangement, og som var med til at gøre aftenen helt perfekt.
>> Erhvervsprisen er kommet for at blive << sådan lød det fra direktør Mikkel Johansen, der fastslog, grundet det flotte fremmøde og den store opbakning til erhvervsprisen, at Erhvervsprisen bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.