Tønder Festival har brug for erhvervslivets opbakning

I Tønder Kommune har vi altid været gode til at løfte i flok. I år har et af kommunens fyrtårn brug for, at der bakkes op, da Tønder Festival er aflyst. Det har stor økonomisk betydning for festivalen, og det er et stort tab for kommunen både økonomisk, kulturelt og erhvervsmæssigt. Derfor har festivalen gjort det muligt for dig som erhvervsdrivende at støtte op og vise, at din virksomhed bakker op.   

Der er ingen tvivl om, at aflysningen af årets festival sætter dybe økonomiske spor. For at sikre Tønder Festivals fremtidige fundament har festivalen taget initiativ til at producere et særligt Tønder Festival-støttearmbånd. Armbåndet er et symbol på den fællesskabsfølelse, der knytter festivalgæster, frivillige, kulturelle institutioner og erhvervslivet sammen om en af de vigtigste årlige tilbagevendende kulturbegivenheder i Syddanmark.

Vis omverdenen, at du bakker op
Du kan, som erhvervsdrivende, købe støttearmbåndet i ubegrænsede mængder til en pris a 100 kr. pr. stk. Støttearmbåndet kan eksempelvis bruges som gave til personale, kunder og forretningsforbindelser. Armbåndet kan også udloddes i konkurrencer eller sælges via egne salgskanaler. Med støtten har I fri adgang til at markedsføre dette tiltag via egen annoncering.

Hvis du vil vide mere, om dine muligheder som erhvervsdrivende for at bakke op om Tønder Festival, kan du se mere i flyeren via nedenstående link:

 >> Flyer om støttearmbånd og dine muligheder for at vise din støtte  

Festivalen har i samarbejde med Tønder Handelsstandsforening udarbejdet et koncept for salg af festivalpakker, der kunne danne rammen for en firmafest i festivalens ånd.  

 >> Se festivalpakkerne her